Još samo 3 dana i saznat ćemo sve o novom Samsungovu zmaju. Danas su počele kružiti glasine kako će Galaxy S3 biti i važniji no što se misli i to za windows Phone platformu.

Samsung, opet navodno, namjerava izbaciti dva telefona s istom Galaxy S3 jezgrom. Jedan će biti na Android platformi, a drugi nešto kasnije na Windows Phone 8 platformi, koja s Apollo nadogradnjom, najesen dobija podršku za jači hardver s višejezgrenim procesorima i HD zaslonima. Prvi Windows Phone 8 bi navodno trebao biti Samsung Focus S2, kao nasljednik najuspješnijeg Windows Phoen smartphona prve generacije.

Ako se sve obistini, Samsung Focus S2 će biti vrlo zanimljiv uređaj i sigurno će popularizirati često omalovažavanu Windows Phone paltformu. Špekulira se o vrlo impresivnim specifikacijama kao 4.7” HD zaslon, dual/quad core procesor, LTE, 12MP kamera straga s fizičkom tipkom za okidanje, 2MP kamera sprijeda, NFC … Kome treba više od ovoga. Ako mi ostane još koji bubreg do jeseni, kupujem!

U više navrata smo pisali kako Windows Phone platforma, ako ništa, onda barem zaslužuje svijetlu budućnost. Jedan ovakav uređaj mogao bi puno učiniti da se ona i ostvari.

Pišite nam biste li vi kupili Samsnung Focus S2.

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments