Multitasking po HTC-u

 

Vlasnici HTC One X uređaja, prijavljuju čudne probleme koji se tiču multitasking funkcije na njihovim uređajima. Naime, mnogi su primijetili da multitasking ne funkcionira baš kako je to zamišljeno. HTC tvrdi da je sve u najboljem redu.

HTC svojim proglasim pokušava obraniti svoj glavni adut za ovu godinu pa tako tvrdi da navodni bugovi u multitasking operaciji njihova HTC One X-a, nisu zapravo bugovi. U HTC-u tvrde da to tako treba biti. Najbolja obrana, ako mene pitate. Obrana u stilu Steve Jobsa. Naime, vlasnicima One X-a se često događa da kad neku aplikaciju pozovu iz multitaskinga, ona se iznova pokreće i time potvrđuje da nije bila u RAM memoriji, što je u biti koncept multitaskinga.

Krivac tome je očito Sense 4.0, koji se isprva činio znatno ispeglanijom i lakšom verzijom od one dosadašnje, a zapravo je i dalje poprilično hardverski gladan. HTC se vjerojatno vodio logikom da će korisnici puno lakše primijetiti rušenje Sense sučelja nego pozadinskih aplikacija, koje nastaje uslijed pomanjkanja slobodnog RAM-a.

Vlasnici HTC One X-a, javite se i recite nam imate li i vi ovakvih nedaća?

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.