Toshiba AT300 – novi Toshibin ICS tablet

 

U Toshibi čine sve kako bi našli svoje mjesto na tržištu tablet računala pa su tako najavili svoje novo čudo pod nazivom Toshiba AT300. Radi se o zanimljivom uređaju skladna dizajna i zavidnih performansi, a vjerojatno vas nazivom podsjeća na AT330, o kojoj smo pisali ranije ovdje.

Toshiba AT300 kao prvo dolazi u prekrasnom aluminijskom kućištu dimenzija 260.6 x 178.9 x 8.95 mm i mase od 590g. Takvim dizajnom i mobilnošću može konkurirati i najjačima na tržištu. Zaslon je 10.1” LED-backlit Display razlučivosti 1280×800 piksela i Gorilla Glass zaštitom. Ice Cream Sandwich verziju Androida na ovoj Toshibi pokreće quad-core Tegra 3  uz 1GB RAM-a. Interne momorije će biti po želji kupca, 16 ili 32Gb,a obadva će biti proširiva putem standardnih SD kartica do još 64GB.

Sprijeda je 2MP kamera za videopozive dok se straga nalazi glavna 5MP kamera. Od standardnih i manje standardnih dodataka treba izdvojiti  Wi-Fi, Bluetooth 3.0, microUSB, micro HDMI te par 1W zvučnika s SRS audio tehnologijom.

U Toshibi kažu da će baterija na ovome zmaju trajati 10 sati. Dostupnost se očekuje negdje u lipnju, a hoće li sletjeti i kod nas treba još vidjeti. U svakom slučaju bi bilo lijepo.

 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.