Kyocera Urbano Progresso – i ja tebi!

 

Kyocera Urbano Progresso, kažeš? A šta ti je to? Ti i neki napredni urbanista s Kyocera pisačem pod rukom? Tako bi otprilike tekao razgovor novog vlasnika ovog egzotičnog smartphona i njegova posprdnog prijatelja, recimo mene:-) U nastavku pročitajte o čemu je zapravo riječ.

Kyocera, dosad poznata po pisačima i keramičkim kuhinjskim noževima sada želi i na svima zanimljivo tržište pametnih telefona i mobilne industrije. Tako su predstavili svijetu svoj turbo svemirski pametni telefon sa zanimljivim rješenjem za standardnu slušalicu telefona. Urbano Progresso, naime nema klasičan zvučnik u slušalici već koristi takozvanu Smart Sonic tehnologiju koja funkcionira na principu vibracija, koje se u dodiru s ljudskim uhom (a valjda i životinjskim) pretvaraju u kristalan zvuk, navodni znatno bolji od onog iz standardne slušalice.

Osim te fensi Star Trek slušalice nema nekih spektakularnih karakteristika osim vodootpornosti, koja očito za japansko tržište postaje standard. Valjda se oni svi tuširaju dok razgovaraju na telefon ili često padaju u lokve ili što već. Pokretan će biti dvojezgrenim Snapdragon procesorom takta 1.4MHz, a imat će i 4.1” zaslon te 8.1MP kameru te ICS Android.

Zasad ide samo na japansko tržište, a kasnije možda i u ostatak svijeta. Ova Smart Sonic tehnologija bi mogla zaživjeti i na uređajima drugih proizvođača.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.