Ako ste jedan ili jedna od onih, koji odluku o odabiru vašeg slijedećeg smartphone ljubimca bazirate na tome koji ljepše umire i kako se jadnik nosi s 5-10 konsekutivnih susreta s asfaltom, betonom, kupaonskim pločicama ili nekom drugom  vama omiljenom tvrdom podlogom, onda ste na pravom mjestu:-)

Nema do mirisa razbijena stakla i izgrebane plastike na sunčan dan. Rekli bi neki. Tako u videu ispod, kojeg je za sve nas napravila ekipa sa portala  na užas nas padaju novi SGS III i iPhone 4S . Izvršitelj smrtne ili barem skoro smrtne kazne danas je u liku crvenokose djevojke, koja vizualno deemonstrira kako bi to bilo recimo blago pripit ili iscrpljen od cjelodnevnog rada na baušteli ili pak u kombiniranoj disciplini, jednoručno rukovati dvama od tri najjača smartphona na tržištu trenutno. Život za znanost, na oltar smartphone domovini, položiše Samsung Galaxy S III i Apple iPhone 4S. Slava im!

ŠMRC!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
yngwie

nije mi jasno za S3 jer jedan recenzent doslovno lupa po ekranu galaxyja i ekranu ništa, tako da mi nije jasno; osim ako je namještaljka ovo s žemskom koja ih baca; na videu ovoga tipa se vidi da ga lupa iz bliza po ekranu i ništa mu nije:

na 2:50

http://www.youtube.com/watch?v=ALUxf1R0aXU&feature=g-user-u

yngwie

naravno, ali
evo i ovdje ga tip mlati, pa ništa na 4:25 cca.:

http://www.youtube.com/watch?v=ZOnbPfO4e8E&feature=related

No ima takav test bacanja galaxyja S2 isto test vs Iphone, gdje S2 nije ništa:

http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

pa mi je čudno da gorilla glass1 bolje izdrži od Gorilla glass2

yngwie
lazu

Meni je ispao s3 dok sam razgovarao i puklo je staklo. Istina nije se prekinula veza 🙂