Sjećate se, mi smo zemlja koja ima super brzi mobilni internet. Neki ga zovu LTE, a neki više vole reći 4G. Dosad su u tim svemirskim brzinama mogli uživati samo korisnici laptop i desktop računala putem posebnih USB LTE/4G modema dostupnih u Vipneta odnosno T-Mobile-a. Od danas je u Vipnetu napokon dostupan i jedan tablet s podrškom za LTE/4G.

Novi Galaxy Tab 8.9. LTE jedini je tablet na tržištu koji podržava 4G/LTE tehnologiju, omogućavajući tako iznimne brzine pri preuzimanju sadržaja i surfanja internetom. Ovaj atraktivan uređaj u Vip ponudi je dostupan već od 499 kuna u tarifi Vip mobilni internet LTE L.

Iz objave za medije:

PRVI TABLET UREĐAJ ZA LTE MREŽU

 Zagreb, 15. lipnja 2012. – Novi Galaxy Tab 8.9. LTE jedini je tablet na tržištu koji podržava 4G/LTE tehnologiju, omogućavajući tako iznimne brzine pri preuzimanju sadržaja i surfanja internetom. Ovaj atraktivan uređaj u Vip ponudi je dostupan već od 499 kuna u tarifi Vip mobilni internet LTE L. Vip korisnicima je dostupan i novi LTE USB stick već od 9 kuna uz Vip LTE podatkovne tarife.

Najnoviji Galaxy Tab korisnicima donosi višestruko veće brzine i kvalitetu prijenosa podataka, kao i mogućnosti za brojne multimedijske servise i korištenje zahtjevnih aplikacija na zaslonima mobilnih uređaja. Dimenzije 230.9 x 157.8 x 8.6 mm i težina od samo 458 grama ovaj uređaj čine nevjerojatno laganim i kompaktnim prijenosnim gadgetom.

Galaxy Tab 8.9. LTE iznimno je osjetljiv na dodir te omogućava još kvalitetniju sliku čime iskustvo surfanja internetom, čitanje elektronskih knjiga i dokumenata, iskustvo igranja igara te pregledavanja multimedijalnih sadržaja postaje potpuno novo. Uz brz i kvalitetan Dual Core Cortex – A9 procesor brzine 1Ghz i 1GB RAM, Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE još brže izvršava zadatke, a s memorijom od 16GB SSD omogućuje dovoljno prostora za pohranu svih važnih podataka, multimedijalnih zapisa te raznih aplikacija. Ujedno, HD video sadržaji na uređaju podržani su nizom multimedijskih formata kao što su DivX, XviD, MP4, MP3, H.263, H.264 i drugi.

Vipnet je prvi u Hrvatskoj, još u listopadu 2010. godine, započeo testiranje LTE tehnologije u Vip mreži. Također prvi u Hrvatskoj, u ožujku ove godine Vipnet je u rad pustio prvu komercijalnu LTE mrežu, a od 2. travnja korisnicima su dostupne i komercijalne LTE tarife: Vip mobilni Internet LTE M koja uključuje 20 GB za 300 kuna mjesečne naknade te Vip mobilni Internet LTE L koja uključuje 40 GB za 600 kuna mjesečne naknade.

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments