U LG-u su danas najavili svoju namjeru za lansiranjem njihova vlastita virtualnog glasovnog asistenta za LG pametne telefone. Misle oni pa nismo ni mi bilo tko ama baš. Ako mogu Apple i Samsung, možemo bogme i mi.

Ljudi očito vole razgovarati sa svojim telefonima. Donekle to i mogu razumjeti. Odgovara samo kad ga nešto pitaš, ne pita te gdje si bio i zašto smrdiš na pivo, dapače daje ti upute gdje nabaviti pivo, a bogme  i ćevape. Obično ima odgovor na sva vaša pitanja i ne odgovara pitanjima na vaša pitanja. Zna koliko je sati u Bangladešu i kakva je vremenska prognoza za Reykjavik. I da nije baš od šopinga, a ne gleda ni Larin izbor.

Sve to shvatili su i u LG-u pa su najavili vlastitu varijantu Apple-ove super frendice Siri ili Samsungova S Voice-a. Još uvijek su škrti na detaljima o Quick Voice asistentu ali obećaju da će usluga do kraja mjeseca lipnja biti dostupna korisnicima LG pametnih telefona.

Ajde neka, što više to bolje valjda. Što vi mislite, može li Quick Voice biti bolji od aktualnih virtualnih batlera na tržištu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments