Sony Xperia S napokon dobija ICS, danas!

 

Sony Xperia S  je uz Samsung Galaxy S III i HTC One X modele jedan od najpoželjnijih pametnih telefona na Android platformi. Unatoč tome i dalje fura lanjski Gingerbread Android ali kako saznajemo to bi se trebalo promijeniti možda već danas!

S 4.3 zaslonom HD razlučivosti, dvojezgrenim procesorom takta 1.5GHz, gigom RAM-a i 12MP kamerom Xperia S zasigurno spada u sam vrh ponude pametnih telefona na Android platformi. Upravo zato je ovo čekanje i bilo predugo, a naročito što je Android 5.0 Jelly Bean praktički pred vratima.

Bilo kako bilo, od danas možete očekivati obavijest o nadogradnji na Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, a sama nadogradnja teška je nekih 200-tinjak megabajta pa ili budite priključeni na WiFi ili ažurirajte putem PC Companion aplikacije s vašeg računala. Nadogradnja donosi između ostalog bolji lockscreen te widgete za početni zaslon podesive po veličini.

Nažalost nadogradnja neće ići istovremeno u sve dijelove svijeta pa ćete možda morati pričekati nekoliko dana ili tjedana, naročito ako je vaša Xperia S brandirana na nekog od lokalnih mobilnih operatera.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vori Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Vori
Guest
Vori

Napokon. Ovo je po meni jedan od boljih mobitela, a sada će valjda biti i malo bolji u svojoj klasi.