LG-F180 – as u LG rukavu?

 

Iako tako zvuči ne radi se o novom američkom borbenom zrakoplovu za tamanjenje talibana. LG-F18o je navodni LG-ev super smartphone na kojemu potajice rade, a svijetu ga namjeravaju predstaviti već u 3. kvartalu ove godine. Zvuči zanimljivo?

Iako je sve još na bazi rekla kazala, na internetu su se pojavile informacije o LG-evu novom pametnom Android telefonu, kodnog naziva LG-F180. Faza razvoja je navodno završila, a u tijeku je faza testiranja, koju provode koreanski mobilni operateri. Ukoliko se navodne specifikacije obistine bit će to najmoćniji Android ikad napravljen, a trenutni pretendenti na tron kralja Androida u liku Galaxya S III i HTC One X-a pune gaće od same pomisli na ovako nešto. Sva sreća što ne nose gaće.

LG-F180 će biti pokretan četverojezgrenim Snadragon S4 procesorom takta 1.5GHz te 2GB RAM-a i Adreno 32o grafičkim procesorom. Zaslon nove LG-eve zvijeri bi trebao biti čak 5” u dijagonali i to u HD razlučivosti (720 x 1280) te će biti izrađen u true HD tehnologiji, kako ju LG voli zvati, a zapravo hoće reći u non-pentile matrici.

To naravno nije sve. LG-F180 bi također trebao imati kameru od 13MP te podršku za NFC, što će u principu biti još jedan presedan, s obzirom da dosad nismo imali četverojezgreni i LTE kompatibilni uređaj. Kapacitet baterije će navodno također biti na nivou sa 2100mAh.

Sve to skupa bit će začinjeno Ice Cream Sandwich verzijom Androida, što nije loše sve dok Jelly Bean stigne u najkraćem mogućem roku.

Ja kažem “Samo naprijed LG-evci!” a vi?

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.