Sjećate se one čudne Nokie s kamerom od 41MP i Nokia Belle platformom? To je ista ona, koja snima full HD video s mogućnošću zumiranja bez gubitka kvalitete. Od sutra ju možete kupiti ekskluzivno u ponudi Vipneta.

Nokia 808, prvi je pametni telefon s PureView  tehnologijom, koja omogućuje snimanje fotografija iznimno visoke razlučivosti. Profesionalne fotografije postižu se zahvaljujući  41 megapiksela s visokorezolucijskom Carl Zeiss optikom i novom pixel oversampling tehnologijom. Ta posebna oversampling tehnologija sabijanjem sedam piksela u jedan savršeni piksel omogućuje i zumiranje unutar fotografije praktički bez ikakva gubitka na kvaliteti. Ksenonska bljeskalica s dosegom do 3,5 m omogućuje snimanje fotografija visoke rezolucije i u najzahtjevnijim svjetlosnim uvjetima. Mog samo zamisliti kako se osjeća jadna prednja kamera koja snima u VGA razlučivosti.

Uz to sve Nokia 808 PureView snima i full HD video te koristeći integriranu Nokia Rich Recording tehnologiju ima sposobnost snimiti zvuk u CD kvaliteti.

Što se tiče ostalih specifikacija Nokie 808 Pureview valja izdvojiti 4” AMOLED zaslon, osjetljiv na dodir, razlučivosti 360 x 640 piksela, jednojezgreni 1.3 GHz ARM 11 procesor, 512MB RAM-a, 16GB interne memorije uz podršku za microSD kartice te sad već pokojni Nokia Belle OS.

U svakom slučaju od sutra Nokia  808 PureView može biti vaša za već od 9 kn u Vpmnetovoj tarivi tarifi 669 dok je cijena uređaja bez ugovorne obveze 3999 kuna. Više o cijenama i tarifama pronađite na Vipnetovim stranicama ovdje.

Tko voli nek izvoli. Volite li i hoćete li izvoliti, pišite nam u komentarima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments