Naslovnica Vijesti Imamo forum!

Imamo forum!

6
6

 

Nakon gotovo 7 mjeseci (da već je prošlo toliko vremena) od nastanka smartphonehrvatske, uvodimo još jednu dimenziju naše smartphonehrvatska zajednice – forum. Družite se s nama i postanite član smartphonehrvatska zajednice bez obveza i na zadovoljstvo svih sudionika.

S obzirom da su mnogi članci kroz komentare i vaša pitanja narasli do mutantskih veličina, a imam potvrde da zainteresiranih ima, odlučih se pokrenuti smartphonehrvatska forum. Svrha foruma je druženje, barem u virtualnom smislu ali i način kako da jedni drugima lakše pomognemo, komentiramo i razmijenimo iskustva. Osobno bih radije forumario uživo uz ćevape i pivo (neki možda i uz soja steak) ali zasada će i ovo morati biti dovoljno.

Pozivam vas sve da se kroz dva tri brza klika registrirate i uključite se u rasprave, koje ćete i sami započinjati. Ja ću započeti s nekoliko osnovnih pa se priključite i nastavite. Molim sve one, koji se odluče sudjelovati da poštuju osnovna pravila bon tona, kao što ste ih se i dosad držali u komentarima pa nisam morao puno puta intervenirati zbog pretjeranih prostakluka i vrijeđanja. Osobno nemam ništa protiv malo vrijeđanja ali preferiram ga uživo i opet uz ćevape i pivo:-)

Držite se osnovnih principa započinjanja novih tematskih rasprava da sve bude jasno, a samim time i ugodnije za korištenje.

Smartphonehrvatska forumu pristupite putem ovog linka ili klikom na Forum gore u našem meniju.

Uživajte!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kokolo

I to kaj kokolo nece biti prvi clan osim admina =P

kokolo

A nisam prvi, tu se neki štef ufuljo =/
Odličan dizajn foruma btw.

Maleni

Cestitam, i naravno registrujem se pod hitno 🙂

drazen991

Ajde napokon vise… 🙂
prvom prilikom se registriram