Viber, jedna od najpopularnijih VoIP aplikacija, za one koji žive ispod kamena, danas je nadograđena na iOS i Android platformi i donosi obnovljeno sučelje, HD glasovne pozive i grupnjak:-)

Grupnjak ću objasniti malo kasnije. Viber je aplikacija slična popularnom Skype-u (ali nema videopozive), koja omogućuje glasovne pozive i slanje poruka koristeći podatkovni promet umjesto dragocjenih minuta, koje mobilni operateri naplaćuju kao Sv. Petra kajganu. Dakle, jako dobra alternativa svima sa smartphonom u džepu. Dok god ste spojeni na net, vaš pametni telefon će zazvoniti u džepu kad vas netko nazove jednako kao da se radi o najobičnijem telefonskom pozivu.

Da skratim, Viber je nadograđen i osim osvježenog sučelja navodno donosi bolju kvalitetu glasovnih poziva, koja je valda sad toliko dobra da  ih u Viberu zovu HD pozivi. Komunikacija porukama je također nadograđena i odsad omogućuje grupnu komunikaciju (grupnjak:-), moguće je tipkati u portret i pejzaž orijentaciji zaslona te je moguće mijenjati pozadine poruka. Novost je i to što Viber sada prikazuje slike profila korisnika te vremenski označava primljene i poslane poruke.

Osim slanja pisanih poruka Viberom možete razmjenjivati i fotografije pa i klasično preskupi MMS pada u zaborav.

Viber je inače pokrenut prije dvije godine i trenutno ima 90 milijuna korisnika. Jeste li i vi jedan od njih? Ako jeste pohitajte u App Store i Play Store i nadogradite Viber na novu verziju 2.2.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments