Počinju Olimpijske igre u Londonu! Ako ste ljubitelj sporta ili jednostavno želite znati kad vaši frendovi neće vani na pivu jer igra Hrvatska ili vas pak zanima kad trči onaj striček s čudnim robo nogama, vaš pametni telefon ima sve odgovore. Sve što trebate je preuzeti službenu London 2012 Olympics aplikaciju na smartphone po vašem izboru.

Official London 2012 Results aplikacija je praktički sve što vam treba da ne propustite ništa u svezi s Olimpijadom. Ova besplatna aplikacija nudi vam vremenik natjecanja po vremenu događanja po sportovima i pojedinačnim disciplinama pa tako dok ja ovo pišem, moj telefone me upozorava da iako je službeno otvaranje tek večeras, propuštam natjecanje u streljaštvu. Trista mu mrkvica!

Možete pregledavati rezultate i to uživo, vidjeti tko je osvoji medalje i u kojem sportu odnosno disciplini. Ako tu opciju uključite, bit ćete obaviješteni o rezultatskim promjenama putem push obavijesti.

Super je što možete pretraživati i pregledavati profile sportaša natjecatelja. Pretraživati možete po imenima, sportovima, disciplinama i naravno nacionalnostima. Iste možete dijeliti s vašim prijateljima putem društvenih mreža.

Dok čekate da Kubanac Jeinkler Aguirre skoči u taj bazen možete zaigrati službenu London 2012 mobile game igricu, koja vam se unutar aplikacije nudi za preuzimanje.

Official London 2012 Results aplikacija je dostupna za Android, iOS, a imali su milosti i za Windows Phone te zamislite BlackBerry.

Guštajte u dobroj staroj Olimpijadi uz vaš smartphone, a ako ćete poslušati organizatore Olimpijskih igara u Londonu bit će to naravno Samsung Galaxy S III

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments