LG je za korisnike njihovih pametnije telefona serije L, pripremio QuickMemo aplikaciju, koja im omogućuje jednostavno pisanje bilješki koristeći prst ili stylus. Šarati zasad možete po LG Optimusima L3, L5 i L7.

Koja je praktična primjena QuickMemo aplikacije? U LG-u tvrde da ćete s QuickMemo aplikacijom zaboraviti na piskaranje poruka i bilješki po papirima. Hello, nitko tko koristi smartphone, više ne koristi papir! (neki ni za brisanje pozadine) QuickMemo svejedno omogućuje dosta praktično pisanje kratkih bilješki onako kako biste to radili na papiru. Jednostavno prstom našvrljate po zaslonu vašeg smartphona ono što vam je na pameti. Bilo da se radi telefonskom broju cure iz teretane ili ste jednostavno poželjeli šefu nacrtati rogove te poslati kolegici. Crtati možete preko screenshota zaslona, fotografije i slično. Mana aplikacije je što dijeljenje škrabotina funkcionira putem MMS-a i maila ali ne putem društvenih mreža poput Facebooka i Twittera.

QuickMemo zasad je dostupan samo za LG uređaje iz L serije, dakle LG Optimus L3, L5 i L7 pametne telefone, a ako ste vlasnik jednog od njih QuickMemo preuzmite sa LG Mobile web sajta.

U nastavku pogledajte kako LG zamišlja uporabu QuickMemo aplikacije:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments