Xperia-Tablet-S-Xperia-T-Xperia-V-Xperia-J

 

Xperia-Tablet-S-Xperia-T-Xperia-V-Xperia-J

Sony je danas na press konferenciji uoči samog početka IFA sajma u Berlinu iznenadno predstavio tri nova smartphona i novi tablet. Novi članovi Xperia obitelji su Bondova Xperia T, vodootporna Xperia V, povoljna Xperia J i 9.4” Xperia Tablet S. Sve Android do Androida. 

U Sony-u su valjda odlučili preduhitriti sve i ostaviti dojam prije no što se svi ostali, uključujući i Samsung uključe u bombardiranje svijeta inovacijama na bojnom polju pametnih telefona i tableta. Rujan će biti paklen čini se.

Iz Sony objave za medije:

29. kolovoza 2012. Berlin, Njemačka – Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) danas je na sajmu potrošačke elektronike IFA najavio novu liniju Xperia™ smartphonea, zajedno s prvim Xperia Tabletom Sony Corporationa. Xperia T (koji na određenim tržištima dolazi pod nazivom Xperia TX) novi je globalni top model koji ima Sonyjev najbolji HD smartphone zaslon, kameru i jednostavne ‘One-touch’ funkcije koje omogućava NFC (Near Field Communications), a model se pojavljuje i u najnovijem James Bond filmu Skyfall, koji uskoro stiže u kina. Xperia V dijeli brojne izvrsne karakteristike s modelom Xperia T, no ima i LTE mogućnost te najvišu razinu vodootpornosti kod smartphonea. Xperia J ima privlačan dizajn te zaslon iznimnih dimenzija za korisnike koji traže kombinaciju izvrsnog stila i pristupačnosti. Xperia Tablet S prvi puta dovodi Xperia brand u svijet tableta. Xperia T će biti globalno dostupan tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Xperia V i Xperia J će biti globalno dostupni u četvrtom kvartalu 2012.

Xperia T i Xperia V kombiniraju najbolji Sonyjev zaslon, kameru i povezivanje da bi korisnicima pružili najbolje HD iskustvo i uživanje u sadržaju na bilo kojem zaslonu u bilo kojem trenutku. Xperia T, Xperia V i Xperia J koriste isti dizajnerski jezik koji je prvi puta predstavljen kod nagrađivanih modela* Xperia arc i Xperia arc S – kombinirajući tanku formu s naglaskom na zaslon za sjajan prikaz sadržaja.

Puno je toga za prokuhati ovako na brzinu pa ćemo mi to lagano raščlaniti u slijedećim objavama. Svakako navratite opet:-)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments