samsung tužio Apple

 

samsung tužio Apple

Kao što je manje više već i najavljeno, Samsung je danas podigao tužbu protiv Apple-a, zbog navodne povrede patentnih prava na LTE tehnologiju , primijenjenoj u najnovijem iPhonu 5. Milim za drago, reklo bi se.

Iz Samsung su ovom tužbom zaprijetili još ovoga ljeta, nakon što su izgubili sudski spor protiv Apple-a te im je presuđeno da Apple-u moraju platiti više od milijardu dolara odštete. Apple je po mišljenju ekipe iz Samsunga, na novom iPhonu 5 primijenio patentiranu Samsungovu LTE tehnologiju pa su na sudu u Kaliforniji podnijeli tužbu, koja bi u slučaju Samsungove pobjede (moš’ si mislit) rezultirala odštetom i potencijalnom zabranom iPhona 5.

Koliko je Samsung u pravu vrijeme će pokazati jer zasada nema puno informacija. Ono što Samsungu definitivno ne ide na ruku je činjenica da će biti teško dobiti sudski spor protiv američke kompanije na američkom tlu pa je pitanje jeli ovo bacanje novca.

Kako vi ovo komentirate?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GazdaPera

ma oni su svjesni da ne mogu to dobit. To je vise ono nek zna narod da i oni njih kopiraju.

Goran

Izvansudska nagodba, 90% siguran.

Goran

Izvansudska nagodba, 90posto siguran.

Miro Jurić

Mislim da ima jos stvari zbog kojih bi se moglo tuziti Apple…npr slikanje tijekom snimanja, status bar (povlacenje prstom s vrha prema dnu ekrana) i takve “sitnice”!