image

Ako nas pratite onda znate da smartphonehrvatska ovih dana operira mobilno. Danas smo u Amsterdam-u, gradu mostova, kanabisa i iPhona.

Vlakom od Rotterdama preko Den Haaga stignete za negdje sat vremena. U vlaku gdje hod de okreneš iPhone. Bilo da se radi o đaka prvaku ili babi, svi bulje u zaslon svog iPhona, a mnogi istovremeno imaju i slušalice u ušima i drmaju glavom u ritmu po svom izboru.

U jednom je trenutku u vagon uletio čiča od nekih 70-tak godina s 3 kofera i bedžom s bubamarom na reveru. Na nekoj od stanica je zaključio da mora hitno van pa je tako trčeći iz poluotvorenog kofera broj dva pogubio načete i dopola smazane maslac i marmeladu.  Da mu je još ispala i feta kruha, ja sad ne bih platio po kobasici. Pivo ne bih propustio ionako. Večeras vijetnamska klopa.

image

Kad sam se već tako nadgledao iPhona,  odlučih utrčat u jedan od mobile shop dućana, da iz prve ruke vidim taj famozni iPhone 5. Skoro da i ne biste primijetili razliku između njega i prethodnika. Neznatno je veći,  u ruci izvrsno leži, a odmah primijetite kako je znatno lakši od dosadašnjih modela. Oduševio me brzinom. Fotke okida jednako brzo kao i moj GS3. Ostalo je same old:-(

Pozdrav iz Amsterdama, odoh sad vidjet te gole tete u izlogu:-)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments