Vlasnike HTC One X-a veselit će vijest da HTC napokon kreće s nadogradnjom njihova One X-a na željno iščekivani maslačno glatki Jelly Bean. S radovanjem pričekajte još malo ako niste s Tajvana ili iz Singapura.

Poznato je da HTC radi na Jelly Bean nadogradnji za svoje najjače modele pametnih telefona. Rade to očito temeljito i sporo premda se ni drugi proizvođači ne mogu baš pohvaliti nekom ekstra ažurnošću. Bilo kako bilo vlasnici One X-a u Tajvanu i Singapuru prijavljuju kako su dobili OTA nadogradnje svojih One X-ova na Jelly Bean verziju Androida.

OTA nadogradnja je teška nekih 350-tak MB i donosi Android 4.1.1 te Sense 4+ nadograđeno sučelje iz HTC-a.

Vama domaćim vlasnicima One X-a to znači da se stvari ipak kreću te da valjda više nećete morati čekati dugo. Barem ne vlasnici nebrendiranih otključanih modela. Ostali će morati pričekati svoje operatere da obave svoje preinake ili se baciti na flashanje čim ekipa s xda developers ne sklepa Jelly Bean ROM za vašeg One X-a. Čim bude dostupna i ta varijanta složit ćemo tutorijal za vas.

U HTC-u kažu da uskoro slijedi i Jelly Bean za One S.

Čekate li i vi JB za vaš One X ili One S? Pišite nam o svojim iskustvima s njima. Zadovoljni?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
blaugra a

Uzeo sam nexus samsung ima vec odavno jely ben- telefon me je odusevio glatko radi nema nikakvi problema dizajn extra bolji neg kod s3 – i nema vise cekanja nadogradnji svim fanovima androida preporucujem kupnju ili nek cekaju novi nexus i nema problema – ovo je ludost cekat ovoliko nadogradnje uzimat telefone htc samsung sony nema smisla kad postoji nexus – to je moje misljenje

onex

Postoji li za htc neka stranica kao sto je sammobile za samsung?
Odakle se skidaju fw za htc?