Samsung Galaxy Premier i službeno najavljen

 

Samsung Galaxy Premier

Dugo se već šuška o još jednom Galaxy modelu smartphona zvanom Galaxy Premier. Danas napokon imamo i prvu službenu vijest o njemu i njegovim specifikacijama te dostupnosti. Vijest o novom Galaxy Premieru će vas naročito veseliti ako ste u studenome u Ukrajini.

Samsung Galaxy Premier je još jedan model Galaxy-a baziran na mega popularnom Galaxy-u S III. Nakon Galaxy S III Mini-ja, Premier još više sliči na moćni GS3. Dimenzijama od 134.2 x 68 x 9 mm i masom od 130g izvana je gotovo identičan GS3-ojci, zanemarimo li malu razliku u veličini zaslona, što je u slučaju Premiera nešto kompaktnijih 4.65”. Super ješto je zaslon i dalje u istoj 720 x 1280 razlučivosti i Super AMOLED HD tehnologiji.

Pokretan je dvojezgrenim 1.5 GHz TI OMAP 4470 procesorom uz pomoć 1GB RAM-a. U ponudi će biti modeli s 8GB i 16GB interne memorije proširive putem microSD kartica. Isporučivat će se s Jelly Bean 4.1 verzijom Androida. Kamere su ostale baš iste kao i na Galaxy-u S III, dakle 8MP straga i 1.9MP sprijeda. Što se povezivosti tiče, ovisno o regijama isporučivat će se s 3G i LTE pristupom internetu.

Samsung Galaxy Premier u prodaju kreće sada u studenome i to u Ukrajini po cijeni nešto manjoj od $700. Hoće li i u naše krajeve još nema informacija ali bi svakako bilo lijepo imati i ovakvu nešto povoljniju ali i dalje moćnu alternativu Galaxy-u S III.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.