Nexus 7

 

Nexus 7 test

Od danas je kod nas na testu prava poslastica. Google-ov Nexus 7 tablet, kojeg testiramo zahvaljujući našim prijateljima iz HGspota, bit će kod nas nekih tjedan dana. U svakodnevnom intenzivnom korištenju pokušat ćemo spoznati sve njegove vrline i mane ako ih ima. Uzbudljiv tjedan, nema šta 🙂

Kad je Google u lipnju ove godine u suradnji s Asus-om predstavio svoj prvi tablet bio je to događaj za pamćenje.  Istovremeno je predstavljena i nova verzija Androida 4.1 Jelly Bean, koja je najavila rat trzanju, štekanju i “laganju” Android platforme. Nexus 7. Google je Nexusom 7 objavio rat i poprilično skupom Apple-ovu iPadu i zaprijetio mu konkurentnom cijenom od samo $199 na američkom tržištu za osnovni 8GB WiFi model.

Upravio tih ograničenih 8GB bio je posljednji kamen spoticanja u popularnosti Nexusa 7, a uklonjen je baš nedavno kad je Google uveo 16GB i 32GB modele te modele s 3G pristupom mobilnom internetu. Jednako tako fokus pažnje ljubitelja Android tableta usmjeren je i na trećeg člana Nexus obitelji Nexusa 10.

Ovaj naš Nexus 7 je 32GB WiFi model, a odmah nakon prvog pokretanja, ponudio je OTA nadogradnju na 4.1.2 verziju Jelly Beana. Za prste polizati.

Iskoristite priliku i vašim pitanjima i sugestijama oblikujte test i konačnu recenziju uređaja, koja slijedi za tjedan dana. Pitati i predlagati možete ovdje u komentarima i na našem Forumu.

Evo par brzopoteznih:

[photomosaic nggid=77 padding=”7″ columns=”4″]

Detaljnije o cijenama i uvjetima plaćanja saznajte više na službenom webshopu HGspota.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kokolo

Baš me zanima recenzija..
I baš me živcira da i Google naplačuje verziju s mobilnim internetom par stotina kuna više..