Galaxy S3 multi-window


Galaxy S3 multi-window

Galaxy Note II, kojeg upravo testiramo između ostalog ima takozvani Multi-window način rada, koji korisniku omogućuje rad u dvije aplikacije istovremeno na podijeljenom zaslonu. Prema procurjelim screenshotovima s Galaxy-a S3 jednog izraelskog operatera, Multi-window stiže i na mega popularni Galaxy S III.

Ako ste u životu po prirodi mulitasker, onda volite raditi više stvari odjednom. Multi-window na smartphonu je valjda vrhunac maskimalnog iskorištenja vašeg vremena. Zašto bi ste najprije chatali s punicom pa gledali novu epizodu svoje humoristične serije na YouTube-u kad to možete raditi istovremeno. Koristeći Samsungov moćan hardver i najnovija softverska dostignuća jednostavno podijelite zaslon na pola i gore punici šaljete prijeteće IM poruke, a dolje vrtite YouTube klip.

Galaxy Note II je jako moćna mašina, i s četiri jezgre procesora i 2 gige RAM-a, bez problema žvače dvije aplikacije. Galaxy S III, barem ovaj dostupan na našem tržištu, ima 1GB RAM-a i 0.7 inča manji zaslon pa se nadamo da će Multi-window raditi kako treba.

Ta 4.1.2 nadogradnja donosi i novu Galeriju s Note-a 2 koja na također podijeljenom zaslonu lijevo prikazuje albume odnosno mape, a desno njihov sadržaj.

Nadogradnja, iako još nije službeno potvrđena niti novosti koje donosi, navodno stiže u prosincu.

Osobno milsim da je taj Multi-window overkill ali nova Galerija mi se sviđa. A vi?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dzigi

odlicna stvar 😀

kapetan

Toni kad mozemo ocekivat sluzbenu verziju 4.1.2 za s3?otprilike? 🙂