Na testu: Bondova Sony Xperia T

 

U ranu zoru jutros probudilo me zvono na vratima, ugrabih svoj vjerni Walther PPK, koji spava ispod mog jastuka i uputih se prema vratima. Ispred vrata nije bilo nikoga, a na podu me dočekao pakt s velikim slovom Q. Znao sam da se mogu osloniti na njega…

Ako netko nije shvatio o čemu se radi, na test smo dobili najnoviju Sony Xperiu T. Naši prijatelji iz Sony Mobile Hrvatska su nam ju ustupili na slijedećih tjedan dana, kada ćemo ju testirati u pravim Bondovskim misijama kuhanja, usisavanja, ispijanja piva, proždiranja ćevapa i sličnim po život opasnim situacijama. Nova Xperia T, trebala bi biti najbolja Xperia dosad. Dolazi s 4.55” HD zaslonom, dvojezgrenim procesorom takta 1.6 GHz, gigom RAM-a, 16GB interne memorije i podrškom za kartice. Bond voli memorijske kartice, naročito microSD. Android 4.0.4 je trenutna verzija platforme, a miriše na Jelly Bean.

Straga je 13MP kamera s LED bljeskalicom i snima sexy Bond djevojke u full HD kvaliteti. Sprijeda je kamera za video konferencije s operativnim štabom i mamom po potrebi.

Pozivam vas da se vašim prijedlozima uključite u testiranje, koje će završiti velikom recenzijom za nekih sedam dana.

Evo i brzi unboxing video:

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.