HTC je ovih dana opet in. Ponajviše je tome zaslužan njihov novi Droid DNA s fantastičnim 1080p zaslonom. U iščekivanju internacionalne GSM varijante uređaja, koji će u nazivu nositi Deluxe pridjev, internetom kolaju navodne promo fotke HTC-ova novog zmaja.

Navodno bi HTC 6. prosinca mogao službeno predstaviti međunarodnu GSM varijantu američkoga Droida DNA s velikim 5” Super LCD3 zaslonom, četverojezgrenim procesorom i 2GB RAM-a. Sa nevjerovatnih 441ppi to bi trebao biti najbolji smartphone zaslon na svijetu. Najnovije curenje informacija donosi nam još promo fotki uređaja, koje nam otkrivaju tri Deluxe boje: crnu, smeđu i bijelu.

HTC je izgleda zamislio da će ono koji pišu naliv perom odabrati crnu ili smeđu varijantu, dok će prave dame uz bisernu ogrlicu odabrati bijeli 🙂

Sviđa li vam se?

Izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gazda Pera

To se neće počet prodavat kod nas dok ne izađe novi Galaxy. Tek kad vidimo što će Samsung izbacit onda će se ovaj HTC prodavat ko nespašen ili će doživjet potpuni debakl.

Ivan

istina, to je marketinški trik, jer svi oni u biti puste prodaju uređaja u skoro slično vrijeme, baš zbog toga da neispadnu iz ‘trenda’. Sami vrh od 5inča je dovoljan za mobitel, to se nebi smjelo povećavat, jer se gubi smisao mobitela. što se tiće baterije, eto imaju šanse, samo memorija na mobitelu je upitna(tj jako malo je ima) nemislim da se skidaju filmovi itd, nego puste aplikacije, mogu zauzet puno prostora, koja pjesma i slike.. kad dođe trebalo bi ga detaljno obradit 😉