Iz Vipneta danas stiže vijest kako je dostupna njihova nova Moj Vip aplikacija za mobilne uređaje, kojom u hodu na jednostavan način možete administrirati svoj Vip koriosnički račun, bilo da ste pretplatnik ili korisnik Vipme korisnik bonova. Zasad je aplikacija dostupna za Android uređaje, dok bi uskoro trebala biti dostupna i za iOS.

Složit ćete se da ništa drugo nije ni logičnije no da jedan ponuđač mobilnih telekomunikacijskih usluga svojim korisnica omogući i mobilnu administraciju korisničkog računa. Vipnet je to od danas svim korisnicima Android uređaja omogućio putem praktične aplikacije pod nazivom Moj Vip.

Putem sučelja dotične aplikacije možete provjeravati stanje računa, kontrolirati potrošnju, nadoplaćivati Vipme račun pa čak i upravljati opcijama i paketima. Moj Vip je zasad dostupan za Androide i možete ga preuzeti u Google Play Trgovini, dok će istovjetna aplikacija za iOS uređaje biti dostupna uskoro. Aplikacija je besplatna, a korištenje iste unutar Vipnet mreže se ne naplaćuje. Više o načinu korištenja Moj Vip aplikacije pronađite ovdje na službenim stranicama Vipneta.

Objava za medije:

Brže i jednostavnije upravljanje računima s mobilnog uređaja

Moj Vip mobilna aplikacija omogućit će svim Vip pretplatnicima i Vipme korisnicima korištenje raznih usluga, između ostalog pregled računa, provjeru trenutne potrošnje, stanje besplatnih minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa te obnovu Vipme računa.

Najnoviju aplikaciju iz Vipnetova portfolia u ovom je trenutku moguće preuzeti s Google Playa, a uskoro će za download biti dostupna i putem App Storea. Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije korisnicima će biti znatno olakšano i pojednostavljeno upravljanje vlastitim računima, te će im u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu za to biti dovoljan tek njihov mobilni uređaj.

Aplikacija u svojoj inicijalnoj fazi nudi brojne mogućnosti, pa tako svi Vip pretplatnici mogu provjeriti trenutnu potrošnju, stanje besplatnih minuta, SMS-a i podatkovnog prometa te dobiti uvid u svoje mjesečne račune i preuzeti račun u PDF formatu, a uz to su u mogućnosti promijeniti status Mobilnih surf paketa te usluge Putne minute. Vipme korisnici imaju mogućnost provjere stanja na računu i datuma isteka bona, obnove Vipme računa, prikaza i promjene tarifnog modela, prijave u Vipme&više program te pregleda korisničkih benefita. Konačno, Vipme korisnici kroz aplikaciju mogu zatražiti i svoj SOS kredit kako bi „oživjeli“ svoj račun u situaciji kada im je na raspolaganju ostalo manje od 10 kuna.

Aplikacija je besplatna, a prijenos podataka unutar Vip mreže se ne naplaćuje. Sve što je potrebno za korištenje Moj Vip mobilne aplikacije je uređaj koji je kompatibilan s iOS i Android operacijskim sustavima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments