Naslovnica Android Facebook Photo Sync

Facebook Photo Sync

2
2

 

Facebook je nedavno najavio kako će omogućiti funkciju automatskog uploada fotografija s vaših Androida i iUređaja na vaš Facebook profil, a sada će to zaživjeti i u zbilji kao Facebook Photo Sync.

Znate one vaše prijatelje na fejsu koji vas svakodnevno maltretiraju stotinama fotografija sebe, svoje djece, svojih ručaka,večera, piva, tvrdih i mekih stolica i slično. Odsad će taj fejsbučni atak biti još nepodnošljiviji da ćete napokon morati posegnuti za spasonosnom unsubscribe opcijom. Naime, Facebook nadograđuje svoje aplikacije za Android i iOS uređaje, koje će odsad podržavati Photo Sync – automatski upload fotografija na privatni album Facebook profila. Te foke dakle, ne postaju automatski javne i dostupne svima ali će njihovo dijeljenje biti još lakše.

Takve opcije automatske pohrane fotki u oblak već dosta dugo nude Dropbox i Google+ pa ako ste koristili neke od njih znate kako to funkcionira. Čim nešto fotkate, ako ste tako podesili nove fotografije lete u oblak. Možete podesiti da se upload vrši samo putem WiFi-da ne trošite dragocjeni podatkovni promet.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahaznada

čista glupost!