Windows Phone 8 u video pregledu

 

Windows-Phone-8-recenzija

Microsoft je nedavno predstavio najnoviju verziju svoje mobilne platforme pod nazivom Windows Phone 8. U našem 20-tak minuta dugom video pregledu, saznajte sve što trebate znati o njemu, poglavito ako razmišljate o kupovini nekog od novih Windows Phone 8 uređaja, koji polako pristižu na naše tržište.

Nije slučajnost što je Microsoft praktički u isto vrijeme predstavio Windows 8 i Windows Phone 8, dakle desktop i mobilnu verziju svojega operativnog sustava. Time nam Microsoft zapravo želi reći u kojem smjeru namjeravaju ići i već idu. Cilj je korisniku ponuditi platformu te blisko i poznato radno okruženje, kako ono za stolom tako i ono u pokretu.

Windows Phone 8 koristi isti NT kernel, kojeg koristi i Windows 8 te je time razvoj mobilnih aplikacija kudikamo lakši. S obzirom da je broj dostupnih kvalitetnih aplikacija još uvijek na niskim granama, smatram ovo dobrim potezom Microsofta, a na developerima je da se uhvate posla.

Da ne duljim jer sam, kao i obično, duljio u videu, bacite se na gledanje i saznajte sve o sučelju, homescreenu, lockscreenu, bojama, temama, mapama, kameri, Windows Phone Storeu, dječjem kutku, sinkronizaciji s računalom…

2
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Toni JerkovićIvica Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Ivica
Guest
Ivica

Sve dok VIBER ne proradi u punom smislu, znači “džaba” RAZGOVARATI, a ne samo poruke, (jer to mogu i na WhatsApp), mene WinPhone ne zanima.
Jasno je meni da Microsoft forsira svoj (kupljeni) Skype (koji također koristim), ali ja haoću da oba dva rade.

Jeli ima kakvih naznaka kada će Viber proraditi “kak spada” ??