Dosad je ekipa iz Samsunga bila zadužena za reklame, kojima difamiraju Appleove proizvode i ljude koji ih kupuju, a sada LG na svojevrstan način čini isto. U LG-u svoj LG Optimus G vide kao šuriken, koji rastura jabuku. Niti je Optimus G šuriken, niti je jabuka jabuka, a sve nam je jasno, zar ne?

LG je u principu imao dosta dobru godinu. Prodali su preko 10 milijuna smartphonea svoje L serije, napravili su najnoviji Google Nexus ogledni uređaj te svoj vlastiti LG Optimus G. Optimus G je baš glavni glumac reklamnih plakata, koji su preplavili Istok i prikazuju LG Optimus G kako leti zrakom poput šurikena i onako u moćno rasijeca zagriženu jabuku na pola. Da ne bi netko pomislio da se tu radi o HTC-u recimo ili ne daj Bože Samsungu, na plakatu su istaknute i sve mane iPhonea 5. Barem one, koje su zamijetili ovi u LG-u.

Tako po njima iPhone 5 ima mali zaslon, ističu kako on nema NFC, kako su njegove brzine downloada samo 80% brzina konkurentskih uređaja i slično. U LG-u naravno, demantiraju da su imali ikakve zle namjere, već su samo iznijeli činjenice o karakteristikama Appleova iPhonea 5 i informirali potencijalne kupce. Nego šta!

Inače, pokušali smo se raspitati kada bi LG Optimus mogao stići i u Hrvatsku ali nismo dobili nekakav decidirani odgovor već samo klasični “uskoro”. Kad stigne taj uskoro, svakako ćemo ga testirati za vas i gađati njime jabuke, kruške i ostalo voće i povrće.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments