Acer najavio Liquid E1 Jelly Bean smartphone

 

Acer, koji kod nas baš i nije naročito poznat po prodaji pametnih telefona, najavio je danas još jedan povoljni Android za bitke na polju onog srednjeg ranga. Radi se o još jednom modelu iz njihove Liquid serije, a odaziva se na ime Liquid E1. 

Acer Liquid E1 je sasvim solidan pametni telefon, sa skoro pa posljednjom verzijom Androida. Dakle, Jelly Bean 4.1.1 sa minimalnim preinakama po pitanju sučelja prikazuje se na 4.5-inčnom IPS LCD qHD zaslonu (540 x 960). Pokretan je dvojezgrenim procesorom takta 1 GHz uz podršku 1 GB RAM memorije te s 4 GB podatkovnog prostora proširivog microSD karticama. Na leđima kompaktna, lagana i lijepo dizajnirana kućišta, nalazi se 5 MP kamera s LED bljeskalicom dok je sprijeda 0.3 MP kamera za videopozive.

Unutra je i izdašna 1760mAh baterija, a u Aceru garantiraju 8 sati razgovora i 400 sati standby načina rada.  Koga to veseli, radovat će se i integriranom FM radio prijemniku. Fizičke tipke su svedene na minimum postavljanjem virtualnih Android tipki na sam zaslon, baš onako kako to Google voli.

Detaljnije o cijenama i dostupnosti očekujemo na MWC-u u Barceloni za mjesec dana kada ćemo saznati hoće li gosp. Tekući i u naše krajeve.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.