Asus MEMO Pad test

Za one koji su oko bacili na jedan od onih povoljnijih Android tableta i to u 7-inčnoj izvedbi, ovaj tjedan testiramo Asusov MEMO Pad, opet iz ponude HGspota. Radi se o uistinu povoljnoj varijanti Android tableta, renomiranog proizvođača, a stoji prihvatljivih 1500 kuna. Ovih par dana do vikenda ćemo se podružiti s njime i u detaljnoj recenziji izvijestiti vas što nam se na njemu sviđa, a što ne.

Asus MEMO Pad cilja na onaj segment tržišta , kojim suvereno caruje Googleov Nexus 7. Skromnijim performansama ali i povoljnom cijenom Asus želi za sebe prigrabiti dio tržišta ovih kompaktnih 7-ičnih tableta, koji su u zadnje vrijeme jako popularni. Da bi cijena bila niska, morate pristati na određene kompromise. Tako MEMO Pad dolazi s LCD zaslonom u ne baš slavnoj razlučivosti od 600 x 1024, što u gustoći piksela iznosi ~170 ppi-a. Unutra kuca jednojezgreni procesor takta 1 GHz, a uz pomoć 1 GB RAM-a on vrti poprilično čistu verziju Jelly Beana.

Nećemo mu zamjeriti što ima samo prednju kameru za videopozive, a unutra je 8 ili 16 GB podatkovnog prostora, proširivog memorijskim karticama. Za struju se brine integrirana 4270 mAh Li-Po baterija, koja navodno osigurava oko 7 sati neprekidna rada.

Evo kratak Unboxing video sa sadržajem prodajnog paketa i prvim dojmovima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments