Xperia Z root

 

Xperia Z root

Dobre vijesti za sve ljubitelje nove l Sonyeve super cool Xperie Z. Ekipa iz xda developers zajednice već  su iznašli rješenje kako rootati tek pristigli uređaj. Lik koji se krije iza svog estradnog imena DooMLoRD (zvuči moćno) navodno je s lakoćom rootao svoju gospođicu Z i sad joj može raditi što poželi. Njoj je navodno drago.

Gospodin DooMLoRD (pretpostavimo li da je muškog roda) navodno je kozmetičkim preinakama CF-Auto-Root kernela za Nexus 4, s lakoćom sebi omogućio root pristup na Xperiji Z. Sastavi je i tutorijal za sve one, koji ne mogu ni dana čekati da rootaju svoj novi ekstra cool vodootporni smartphone. Postupak je, vjerujem super lagan ali po običaju nosi svoje rizike te poništava garanciju.

Kad bude vrijeme, složit ćemo i mi jedan domaći tutorijal za sve one, koji žele rootati, a trebaju upute. za one koji se češkaju po tjemenu i pitaju što je to root, savjetujem pročitati naš post to root or not to root?, iz kojega ćete saznati što je to i koje su mu mane, a koje prednosti.

Sad kad je root pristup Xperiji Z riješen, možemo očekivati i more root tweakova, aplikacija, modova, hackova i svega onoga što Android čini popularnom platformom. Čini se da ni samom Sonyu rootanje i hackanje nije toliko mrsko budući da developere savjetima potiču na takve akcije. Svejedno ako im uređaj pod garanciju donesete rootan, neće im se to svidjeti 🙁

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments