HTC Sense 5

 

HTC Sense 5

Iz HTC-a su potvrdili kako će najnovija verzija njihova HTC Sensea 5 uskoro u obliku nadogradnje biti dostupna i na drugim još uvijek aktualnim modelima iz HTC-a. Tako će na primjer u novom poboljšanom i pojednostavljenom sučelju uživati vlasnici HTC One X-a, One X+a, One S-a i HTC Butterflya. 

HTC Sense 5, predstavljen tek nedavno za jedno s najnovijom perjanicom HTC Oneom, najnovija je verzija poznatog skina za Androide. Sense je oduvijek bio vrlo kompleksno korisničko sučelje, koje goli Android transformira u nešto posve drugo, a ljudima se ili sviđa ili ga mrze. Isprva poprilično bugovit i gladan sistemskih resursa, HTC Sense od svoje verzije 4.1 postaje značajno glađim i fluidnijim.

Ova najnovija verzija HTC Sense 5 trebala bi biti još bolja i još “lakša”, a donosi i neke novosti poput Blink Feeda na početnom zaslonu, HDR videozapisima, poboljšanim audio sistemom, koji ide ruku pod ruku s novim stereo zvučnicima na HTC Oneu, a onaj klasični i super poznati Flip Clock sat s vremenom uz HTC-u su zamijenili novom minimalističkom verzijom.

Prema riječima ekipe iz HTC-a novi Sense 5 bi na navedene uređaje trebao stići narednih mjeseci i to na onim nebrandiranim modelima, dok će ostali kao i uvijek morati pričekati još dulje. Također napominju da na tim drugim uređajima neće biti dostupne baš sve značajke novog Sensea, viđene na HTC Oneu.

Ne ostaje nam ništa do pričekati. U međuvremenu, pišite nam o svojim iskustvima s HTC smartphoneima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nika

Dakle taj Sense 5 ce doc na Htc one x? Zanima me kada 🙂
E I mozete li kada dode,napravit usporedbu Sense 5 I jellybean