Izgleda da nema brige ni za integriranu 2300 mAh bateriju novog HTC-a One. Britanski portal Expert Reviews objavio inicijalnu recenziju u kojoj su temeljito testirali i autonomiju HTC-a One podvrgnuvši ga mučenju koreanskog tipa. Po rezultatima testa maksimalne duljine 3G razgovora dvostruko je bolji od iPhonea 5. Svaka čast HTC!

Mnogi ne vole pametne telefone s unibody kućištima zbog integriranih i neizmjenjivih baterija budući da vole sa sobom u džepu nositi rezervnu pa ju ubaciti umjesto prazne kad zagusti. Novi HTC One isto tako ima integriranu bateriju kapaciteta 2300 mAh ali po inicijalnim rezultatima testa baterije čini se da će biti šampion izdržljivosti. Kad je ekipa s portala Expert Reviews na HTC-u One pokrenula video loop, on se vrtio 8 sati i 32 minute prije no što je jadni One izdahnuo. Sve preko 6 sati se smatra natprosječnim rezultatom.

Na testu maksimalne autonomije 3G razgovora, HTC One je izdržao čak 16.8 sati dok je iPhone 5 izvukao nešto više od 8, Galaxy S3 11.6, a solidni Nexus 15.3 sati. bilo bi lijepo da su ga usporedili i s Xperiom Z ali zasada imamo ovo.

Kad uzmemo u obzir četverojezgreni procesor, 2 GB RAM-a i 4.7-inčni full HD zaslon to su uistinu impresivni rezultati.

Imam filing i osjećam to, rekla bi jedna pjevačica iz moje mladosti, bit će ovo odličan telefon.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments