Nexus 4 recenzija

Izvrsni Nexus 4 iz LG-a dobio je čini se u svojoj najnovijoj seriji neke sitne skoro pa nevidljive preinake kućišta. Prvi su novosti primijetili ljudi s njemačkog portala Mobiflip da bi ih otad potvrdili i drugi. Zanimljivo je da ni Google ni LG nisu komentirali ni pojasnili ove estetske zahvate.

Kao što vjerojatno znate, LG Nexus 4 ima staklo sprijeda i straga. To stražnje staklo dobro izgleda ali zbog njega Nexus kliže po površini na kojoj leži, a također prigušuje zvuk iz glavnog zvučnika na leđima uređaja. Nova serija Nexusa sada ima dvije sitne gumirane nožice, na prvi pogled skoro kao greška u završnoj obradi. Ti gumeni čepići lagano odižu uređaj od površine na kojoj leži pa je zvuk iz glavnog zvučnika glasniji, a isto tako djeluju protuklizno.

Druga, također sitna novina je nešto uži prsten oko glavne kamere, isto na leđima uređaja. Zašto su to mijenjali ne zna ni sveznajući vidoviti Milan. Njega i Bracu bi trebalo pitati ima li možda i unutra nešto novo.

Ako ste baš ovih dana kupili Nexus 4, možda ste i vi pobrali novi model s navedenim face-liftom ili bolje reći back-liftom. U međuvremenu bacite oko na našu Recenziju Nexusa 4 – androida do kosti.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
s3

Tony imam pitanje za tebe ili netko tko je probao i jedno i drugo!! Jel bi vrijedilo zamijeniti S3 za nexus 4, dobijam novi 16 gb za 450$ a toliko mi vrijedi i polovni S3…???