Viber-Windows-Phone

 

Viber-Windows-PhoneNakon vrlo neuspješne prve verzije Vibera za Windows Phone platformu, koji je u konačnici zbog izostanka funkcije glasovnih funkcija preimenovan u Viber Messenger, izgleda da nam na Windows Phone platformu stiže i puna verzija koja će podržavati glasovne pozive i ostale napredne funkcije.

Viber je za one koji ne znaju vrlo popularan servis za besplatne pozive, razmjenu tekstualnih poruka te dijeljenje fotografija, lokacije i slično, a funkcionira putem mobilnog interneta pa operaterima ne plaćate minute, SMS-ove i MMS-ove. Viber se trudi biti servis bez platformskih ograničenja i dosad je probio praktički sve granice, a sada će čini se probiti i onu prema Windows Phone platformi.

Naime, iz Vibera poručuju da je nova puna verzija aplikacije u postupku odobrenja za uvrštavanje u Marketplace i tamo bi se trebala naći u slijedećih 24 sata. Novi Viber za Windows Phone će podržavati glasovne pozive  pa čak i gupne (konferencijske) pozive prema svim platformama. Ono što također veseli je da će Viber biti dostupan na svim Windows Phone uređajima neovisno o proizvođaču.

Eto, još jedan razlog više da isprobate Windows Phone ako već niste, a bacite oko i na naše recenzije aktualnih Windows Phone 8 uređaja HTC-a 8X, HTC-a 8S i Nokie Lumie 820.

Koristite li i vi Viber? Pišite nam u komentarima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan

Pozdrav. Imao sam i do sada mogucnost poziva preko Vibera na Lumia 710 medjutim s dosta bugova, npr. prilikom dolaznih poziva ne zvoni, dobijem samo poruku u notification baru, zazvoni samo ako otvorim aplikaciju za vrijeme poziva, tako da najcesce propustim poziv. Da li ima tko slican problem

nikolina

Imam nokiu lumiu 520 i isti problem. Nekoliko puta sam aplikaciju deinstalirala pa instalirala ponovno, jednostavno ne funkcionira na windows kao ni mnoge druge aplikacije.