Archos-80-xenon-leđa


archos-80-xenon

Nekolicinu Archosovih Android tableta smo već testirali, a danas Archos predstavlja najnoviji iz serije Xenon. Radi se o 8-inčnom uređaju s Jelly Bean verzijom Androida, 3G internetom i pristojnim četverojezgreniom Snapdragonom S4, a sve skupa po pristupačnoj cijeni. Ako ništa drugo ovi Archosovi tableti uglavnom imaju dosta solidnu kvalitetu izrade pa ćemo ARCHOS 80 Xenon svakako isprobati kad se pojavi na ljeto.

Dakle za uistinu povoljnih $200 (koji će koda nas poslovično narasti na barem $300) ARCHOS 80 Xenon nudi IPS LCD zaslon dijagonale 8 inča i iPadoiolike razlučivosti 1024 x 768 piksela. Pokretat će ga četverojezgreni Snapdragon S4 s procesorom takta 1.2 GHz uz svesrdnu pomoć 1 GB RAM-a. Unutra će imati cijelih 4 GB internog podatkovnog prostora, kojeg ćete ipak moći proširiti microSD karticama za još 64 GB.

Archos-80-xenon-leđa

Imat će prednju i stražnju kameru, utor za SIM kartice, a time i mobilni pristup internetu putem 3G mreža. Podržavat će i Bluetooth te  GPS. Isporučivat će se s Jelly Bean 4.1 verzijom Androida i skoro pa izvornim Android sučeljem. Dimenzije su mu 213 x 155 x 11.3 mm, a masa 440 g.

Dakle, nije nešto od čega biste pali u deliričnu ekstazu popraćenu uzastopnim vrhuncima sladostrašća ali u moru svakakvih kineskih Androida, od Archosa po pristupačnoj cijeni možete očekivati sasvim pristojan uređaj.

Dok čekamo da se ARCHOS 80 Xenon pojavi na tržištu tamo u lipnju, bacite oko na neke od naših dosadašnjih Recenzija Archos tableta iz ponude HGSpota.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola

Hoće li biti i recenzija od archosa 50 i 53 platinum?