htc-one-x-blinkfeed

 

htc-one-x-blinkfeed

Dobra vijest ili bolje reći još uvijek nepotvrđena glasina kaže kako će HTC One X u skoroj budućnosti dobiti nadogradnju, koja mu donosi Jelly Bean 4.2.2. verziju Androida ali i novo Sense 5 sučelje poznato s aktualnog HTC-a One. Ako se ove insajderske informacije obistine, HTC One X će dobiti i BlinkFeed na početnom zaslonu te sposobnost snimanja HTC Zoe kratkih filmova.

Kad je HTC prošle godine svijetu predstavio svoju seriju One pametnih telefona, mnogi su rekli da oni predstavljanju početak spasa za posrnulu tvrtku. Unatoč inovativnu dizajnu, HTC One X i braća S i V nisu baš postigli naročit prodajni uspjeh. Još malo života, inače objektivno vrlo cool HTC-u One X dat će mu ta navodna nadogradnja na posljednju verziju Androida s novim HTC Sense 5 UI sučeljem, BinkFeedom i HTC Zoe fotkama.

Ništa još nije zapisano u kamenu pa vlasnici One X-a ne trebaju već započeti s plesom sreće ali vrlo je izgledno da će se ova nadogradnja dogoditi u skoroj budućnosti, kada se novi, tek pristigli HTC One napokon smjesti na tržište.

Bacite oko na našu recenziju HTC-a One X, a ako ste ponosni vlasnik lanjskog HTC-a One X, javite nam se u komentarima s vašim iskustvima s tim vrlo solidnim Androidom.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Duty

Najbolji mob koji sam imao, ne pada mi na pamet zamijeniti ga niti jednim ovogodišnjim modelom. Brz je, moćan, lagan, čvrst i odlično napravljen- doslovno iz jednog komada, solidna baterija, dobra ergonomija, izgleda bolje nego 99% novijih strojeva… dobro sam izabrao prošle godine! 🙂

kokolo

Tako je, One X je zbilja odličan mobitel – vrhunskog dizajna, kučišta i ekrana, šteta što je HTC u tom trenutku imao nikakav marketing i imidž tvrtke koja tone dok Samsung gazi sve pred sobom.