Samsung najavio nove boje Galaxya S4

 

Galaxy-S4-10-milijuna

Nakon što su to prije tjedan ili dva i najavili danas su to i službeno ostvarili. Samsung je uspio prodati 10 milijuna primjeraka njihova novog Galaxya S4 u manje od punih mjesec dana od početka prodaje. Time Galaxy S4 i službeno postaje njihov najbrže prodavani Galaxy smartphone. Za dodatni poticaj ionako izvrsnoj prodaji Samsung najavljuje još četiri nove boje kućišta.

Lanjskom Samsungu Galaxy S3 trebalo je 50 dana da dosegne brojku od 10 milijuna isporučenih primjeraka, što je također bio rekord u odnosu na njegova prethodnika Galaxya S2, kojemu je za isto trebalo 5 mjeseci. Originalni Galaxy S, koji je pokrenuo ovu Galaxy lavinu bio je u tom pogledu najsporiji te mu nje za isti pothvat trebalo 7 mjeseci.

Trenutno se Samsung Galaxy S4 prodaje u 110 zemalja svijeta, među kojima je i Hrvatska, a iz tvrtke ga planiraju u konačnici ponuditi u čak 155 zemalja s 327 partnera.  Da bi kasnije još malo osvježili interes za njim, Samsung će Galaxy S4 ponuditi i u dodatnim bojama pa će do kraja godine dostupni biti u slijedećim fancy bojama: Blue Arctic, Red Aurora, Purple Mirage i Brown Autumn.

Ako već niste bacite oko na našu recenziju Galaxya S4, a ako ga već imate u džepu javite nam se u komentarima sa svojim iskustvima.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.