Xperia ZU Togari screenshots

 

Xperia ZU Togari screenshots

Zahvaljujući dobrim ljudima s Xperia Bloga danas imamo nove screenshotove iliti zaslonske snimke s nadolazećeg Sonyeva Togari phableta, koji bi se u konačnici mogao zvati Sony Xperia Z Ultra. Kako god ih zvali, procurjeli screenshotovi prikazuju novi izgled launchera, koji opet ukazuje na mrcinu od zaslona, koji će krasiti Sonyeva igrača za segment onih nesvrstanih uređaja s jednom nogom u segmentu pametnih telefona, a drugom u segmentu tableta.

Sony će sudeći prema novom izgledu launchera iskoristiti taj navodni 6.4-inčni full HD zaslon pa će ikonice biti nešto manje ali će zato u dock stati po tri ikonice sa svake strane prečaca za ladicu s aplikacijama, a launcher rešetka će pak dobiti još jedan stupac pa će prikazivati 5 ikonica u jednom redu. Na zaslon će tako stati sveukupno 30 ikonica, što će cijelu stvar učinili još nešto preglednijom.

Ako bolje pogledate, primijetit ćete da je u docku i ikonica prečaca za skok u ladicu s aplikacijama isto dobila laga face-lift pa sada izgleda kao rešetka 3 x 3 kružića umjesto one 4 x 4 kvadratića kakvu smo imali prilike vidjeti na modelima Xperia Z ali i drugim Sony uređajima s novim launcherom.

Sve nas to treba veseliti jer još jednom najavljuje kako službeno lansiranje Sony Xperia ZU phableta nije daleko, a prema trenutno raspoloživim informacijama to bi se moglo dogoditi slijedeći tjedan, točnije 25. lipnja u Berlinu.

Are you excited?

Izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments