Novi Sony Smartwatch najava

 

Novi Sony Smartwatch najava

Sad već i gospoje u staračkom domu znaju da slijedeći tjedan očekujemo novi Sony Xperia ZU phablet, koji će dati sve od sebe da pomrsi račune Samsungu, HTC-u i LG-u ali i ostalima koji im pokušaju stati na put. Sonyeva nova Twitter navlakuša ukazuje na novu inačicu njihova Smartwatcha, kojeg će najvjerojatnije predstaviti na Mobile Asia Expo sajmu u Šangaju.

Sony osim vrlo solidnih pametnih telefona ima još dulju tradiciju takozvanih nosivih gadgeta. Sjetite se samo njihova prvog Walkmana, što je i dan danas sinonim za mobilne reproduktore glazbe koje nosimo dok šetamo gradom, bavimo se sportom ili pak pomno slušamo nedjeljnu propovijed. Slogan na slici objavljenoj na Twitteru kaže da 1 od 3 korisnika pametnih telefona žele i pametni gadget na zapešću.

Da je to istina potvrđuju i glasine kako praktički svi ostali rade na pametnim satovima, a Google je ove godine ponudio i Google Glass –  prve pametne naočale također bazirane na Android platformi. Budućnost takozvanih nosivih gadgeta je pred nama.

Ako već niste bacite oko na našu recenziju lanjskog Smartwatcha iz Sonya, kojeg smo imali prilike testirati. Od ovog novog očekujemo puno više. Osim točna vremena mora otvarati pive i integriranim laserom podgrijavati konzervu gulaša. Nek’ barem otavara pive ako je ovo drugo previše složeno. Ovaj nedavni GEAK Watch je bio na tom tragu.

Mislite li i vi da će pametni satovi uskoro postati big business?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments