Motorola MotoX video


Moto X video

Nadolazeća Motorola Moto X curi na sve strane, a danas je kanadski Rogers ukakio motku i u opticaj propustio demo video, najavljujući tako novi Google telefon u svojoj ponudi ali i hrpu naprednih funkcija koje će imati. Iz videa sada imamo još malo bolji pogled na vanjski izgled uređaja. Izgleda lijepo i vrlo zanimljivo, kao dostojan nasljednik Nexus loze Googleovih telefona pa to možda na kraju i bude.

Moto X video

Nova će Motorola Moto X izgledati baš onako kako smo ju i upoznali na uhu Erica Schmidta prije neki dan. Ovaj demo video nam otkriva i hrpu nekih drugih značajki, kojima će se moći pohvaliti. Uređaj neće imati LED bljeskalicu ali će zato imati novi sustav obavijesti, koje će se prikazivati na prigušenom zaslonu, a korisnik će odlučiti hoće la njih reagirati odmah ili kasnije.

Moto X video

Podržavat će i Always on glasovne naredbe. Moto X će u principu konstantno slušati i kad čuje da mu se korisnik obraća Google Now servis će priskakati u pomoć, odgovarati na pitanja, postavljati alarme, slati mailove prema vašim glasovnim naredbama bez da uopće uključuje zaslon.

Motorola MotoX video

Kameru će korisnici pokretati manje više jednostavnom gestom zakrećući uređaju u ruci. Pomalo izgleda kao nešto od čega ćete zaraditi bol u zglobu ali je i praktično jer znatno ubrzava pokretanje kamere. Unutar kamere fotke ćete okidati jednostavnim dodirom točke na zaslonu, a zadržite li prst dulje, u smjeru neprijatelja opalit ćete rafal fotografija.

Moto X video

Simpatična teta, koja izgleda kao da je baš zaljubljena u svoj Moto X, na samom kraju spominje i to kako će kanadski Rogers uređaj imati u ponudi krajem kolovoza u crnoj i bijeloj boji.

Sviđa mi se, a vama? Pišite nam u komentarima.

Evo i procurjeli demo video:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lol

Kolika se cijena ocekuje ? Nedavno sam negdje citao da ce biti vrlo povoljno.

murky

Sve 5 ali ne kuzim…danas smartphone bez bljeskalice?

Matej

Samo je problem što kod nas neće biti ispod 4-5 tisuća kuna, kao ni nexus 4 ..