image

Tamo daleko na istoku vlasnici HTC-a One X+ prijavljuju nadogradnju koja njihovim uređajima donosi Android 4.2.2 i novi HTC Sense 5 s BlinkFeedom i Zoe trikovima.

Ako ste možda nekim slučajem vlasnik HTC-a One X+, a i HTC-a One X bez plusa može vas veseliti vijest da negdje u eteru leti nadogradnja koja podiže verziju Androida na 4.2.2. Ova dotična nadogradnja je dostupna zasad samo za One X+ ali daje nadu da će i ovaj bliski bezplusni model omastiti brk u nekoj bliskoj budućnosti.

Nadogradnja osim nove verzije Androida donosi i novo HTC Sense 5 sučelje s BlinkFeed početnim zaslonom, a Video Highlights vaše fotke pretvara u zanimljive filmiće s glazbicom i temom po vašem izboru. Quick Settingsima se sada može pristupiti dvoprstnim povlačenjem s vrha zaslona, a u statusnu traku je napokon moguće postaviti i postotni prikaz baterije da se imate zbog čega nervirati.

Navodno je i kamera dobila nove opcije pa duljim pritiskom na zaslon unutar kamere fiksirate fokus.

Možda i najvažnije od svega nadogradnja navodno poboljšava i autonomiju novom regulacijom sleep načina rada.

Ako ste vlasnik HTC-a One X+ ovih dana provjeravajte je li nadogradnja našla put i do vašeg uređaja, a vi s bezplusnim modelom nadajte se istome u bliskoj budućnosti.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snopy

bezplusni model, znaci jos malo 🙂