Opera mini windows phone

 

Opera mini windows phone

Ako ste vlasnik nekog od WIndows Phone pametnih telefona, možda Internet Explorerom kao jedinim dostupnim web preglednikom možda i niste najsretniji. Čini se da bi uskoro kao alternativu mogli dobiti izvrsnu Operu mini.

Još u doba Windows Mobile platforme, Opera mini bila je jedan od omiljenih mobilnih web preglednika, koji se dičio brzinom i jednostavnošću. Danas u svijetu preko 300 milijuna korisnika Androida ali i iOS uređaja koriste Operu mini i uživaju u brzinama surfanja, za koje je Opera mini sposobna zahvaljujući i 90%-tnoj kompresiji sadržaja. Zbog toga se mnogi kunu da u uvjetima gdje vam nije dostupan 3G signal Opera mini čuda čini.

Dosad Opera mini nije stigla na sad već zreli Windows Phone, no to bi se izgleda moglo uskoro promijeniti. Na po tko zna koji upit hoće li Opera mini biti dostupna i za Windows Phone, ekipa iz Opera tima su odgovorili da je verzija aplikacije za Windows Phone vioko na listi prioriteta te da će u javnost izići s obavijesti čim aplikacija bude spremna. U prijevodu to znači da se na aplikaciji aktivno radi u ovom trenutku te bi ona uskoro mogla u Windows Phone Trgovinu. Yupi!

Jeste li zadovoljni Internet Explorerom na vašem WP uređaju? Pišite nam u komentarima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marko

ajde da vidimo i to
Firefox mi je koma , odmah sam ga i obrisao …

Leo

Meni je IE iznenađujuće dobar 🙂
No, ova vijest svakako veseli čovjeka i toplo mu je oko srca 😀

marko

tako je , IE je odličan i brz (vjerojatno je to više do samih wp temelja ) tako da nešto bolje i netreba očekivati ni priželjkivati 🙂