iPhone eksplozija zagreb

 

iPhone eksplozija zagreb

Proteklih smo godinu dana više pua  imali prilike čuti o misterioznim strujnim udarima i eksplozijama Appleovih iPhonea. Najnoviji slučaj je na svu sreću prošao bez tragičnih posljedica, a proslavio i Lijepu Našu jer se dogodio u Zagrebu.

Izvjesna Ljubica Marić potužila se medijima (24 sata), a onda je to prenijela i Phonearena, kako je njen iPhone 4S iz čista mira usred noći ekspolodirao puneći se na noćnom ormariću. Eksplodirao je doduše malčice pretjeran izraz jer nije baš da je Ljubica u toj eksploziji ostala bez pola stana, no pitanje je kako bi se provela da je dotični iPhone 4S u tom trenutku bi ona njenom uhu ili pred očima.

Ljubičin iPhone 4S, priključen na originalni Appleov punjač, zazvonio je jedanput, a drugo zvono prekinuto je praskom od kojeg su Ljubica i njen muž pomislili da je Grički top pobrkao doba dana. Kad su upalili svjetlo imali su što vidjeti. Prednje staklo je popucalo, a zvučnik, odnosno njegove krhotine i komadići su se razletjeli po noćnom ormariću i po podu sobe.  Šteta, a time i opasnost  bi možda bila i veća da iPhone 4S nije nosio gumenu masku. Zanimljivo, uređaj nije prestao raditi, a na punjaču i kabelu nije bilo znakova oštećenja.

U servisu je Ljubica dobila pedalu što se tiče garancije jer nisu povjerovali u priču o eksploziji pa su joj nakon besplatne dijagnostike štetu procijenili na oko 1600 kuna, rekavši da je to prvi takav slučaj zabilježen u Hrvata.

To definitivno nije prvi slučaj misterioznih eksplozija, samozapaljivanja i električnih udara od kojih su neki slučajevi imali tragičan završetak, no u svim tim slučajevima, korišteni su zamjenski punjači i kablovi, sumnjive kvalitete.

Ljubice, tko je zvao? Svekvra? Vjerojatno je do toga 🙂

Izvor, Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tomislav

Pa neka ljudi i dalje kupuju iPhon. Nemam ja ništa protiv tog uređaja, smatram da je vrhunski uređaj ali ovo se jednostavno ne smije događati. Više je opasno imati iPhone na punjaču, evo sad i na originalnom punjaču. Koliko vidim ovo ljude ne spriječava da i dalje kupuju iPhone.
Što se tiče servisa u nas klasika. Ja bi to pravno rješavao sa servisom jer je sramota da i nakon dijagnostike ne priznaju garanciju. Kao da su slijepi.

Eustahije Brzic

I Sony je poznat sa vragolijama svojih kreacija. Jedini razlog zasto nisam uzeo neki Sony telefon je sto se sestri prije par godina za vrijeme koristenja razletila baterija PSP-a… da li zelim da mi se to desi na mob. za vrijeme razgovora? Kod vecine Sony mobitela baterija je integriran pa kad to iznenadi…

UVIJEK VJERNI

Stvarno je sramota što ženi ne priznaju garanciju, a još je mogla i stradati. Isto tako je sramota što Sony u više slučajeva nije priznao propuštanje vode na Xperiama Z.