iPhone 5S kampiranje

 

iPhone 5S kampiranje

Novi iPhone 5S je od prije točno tri dana u prodaji i samo na desetak odabranih tržišta, među kojima je i ono najvažnije – američko. Da bi se dokopali novog iPhonea 5S, a naročito poželjnog onog u zlatnoj boji, ekipa kampira i po dva tjedna. Evo kratke video priče o njima.

U odličnom dokumentarcu ispod vidjet ćete kako, zašto i koliko dugo su neki u stanju kampirati pred dućanima kako bi među prvima ugrabili novi predmet čežnje s jabukom na leđima. Kampiranje se obično radi u grupama, a sa sobom se nosi sve što će vam trebati za vrijeme koje ćete provesti na nogostupu. Nosi se jelo, piće, stolci, kreveti, konzerve, vjerojatno i koji komad vatrenog oružja, a ponajprije strpljenje i izdržljivost. Jedan je bio toliko kreativan pa je spavao u plastičnoj vreći, je li preživio, ne znam.

Na osnovno pitanje Zašto? nema nekog naročito pametnog odgovora, osim da su to radili već ranije i da će i dogodine. Jedan je tu jer mu je to posao. Stoji u redu za druge, barem tako tvrdi. Drugome mama radi za Apple i rekla mu je da je kreten.

Na pitanje, koji iPhone 5S žele kupiti, odgovor je jednoglasan “Zlatni!” Njih je pak navodno vrlo ograničen broj pa i nakon kampiranja od 15 dana nema garancije da će ga uhvatiti. Većina nije.

Pogledajte i sami:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eustahije Brzic

We’re all living in America,
America is wunderbar.
We’re all living in America,
Amerika, Amerika is Zombeland!

Gazda Pera

nisam ni očekivao pametnije odgovore.. ali svaki snob koji drži do sebe naprosto mora kupiti novi zlatni iphone

Igor

nebi čeko toliko da mi ga daju za džabe 😀