Sony 65 dogodine milijuna xperia

 

Sony 65 dogodine milijuna xperia

Sony navodno ima opake planove za sljedeću fiskalnu godinu. Prema informacijama koje pristižu iz Sonyeva distribucijskog lanca, Sony sljedeće godine planira isporučiti čak 65 milijuna Xperia modela.

Da je 65 milijuna isporučenih Xperia pametnih telefona i tableta ambiciozan plan za japanskog proizvođača, govori i podatak da je to čak 55% više od planiranih 42 milijuna, koje Sony planira isporučiti do kraja ove fiskalne godine, koja za Sony završava u ožujku 2014. U planu im je ponuditi još pametnih telefona pogonjenih Qualcommovim Snapdragon čipovima u segmentu uređaja onog gornjeg ranga te onih sa MediaTekovim čipovima u segmentu uređaja donjeg ranga.

Sljedeće godine Sony će lansirati i prve smartphone temeljene na novom Firefox OS-u, a riječ će biti o cijenom povoljnijim uređajima za tržišta koja tek ulaze u eru smartphonea.

Ove je godine Sony definitivno pojačao svoje prisustvo na tržištu Androida s velikim brojem Xperia smartphonea u svim cjenovnim razredima. Naročitu pažnju pobudili su novim Z modelima i to Xperiom Z u prvom dijelu godine, Xperiom Tablet Z tijekom ljeta potom velikom Xperiom Z Ultra te posve friškom Xperiom Z1, koja upravo pristiže na hrvatsko tržište i naš test.

Poleti Sony, poleti!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments