Nexus 5 Android 4.4 KitKat screenshotovi

 

Nexus 5 Android 4.4 KitKat screenshotovi

Nexus 5 i Android 4.4 Kit Kat u praktički pred vratima, anjihovo službeno predstavljanje bi se po mnogima moglo dogoditi već sljedeći tjedan. Jedan talijanski Android blog se danas dokopao Nexusa 5 s Androidom 4.4 KitKat pa imamo par screenshotova koji nam ukazuju na neke novosti.

Sa zaslonskih snimaka iliti screenshotova vidimo da je na zaključanom zaslonu sada uz onaj krug za otključavanje i Google Now prečac postavljena i ikonica kamere, kojom će se direktno sa zaključanog zaslona skakati u kameru. Početnom pak zaslonu primjećujemo redizajnirane ikonice i nekakvu novu paletu boja koja će biti korištena u KitKat Androidu. Navigacijska traka s Android tipkama ali i statusna traka na vrhu zaslona je sada transparentna, a ne onako crna kao dosad.

Dock s prečacima više nije od ostatka zaslona odvojen onom vodoravnom crtom već su tu sad točkice koje nam ukazuju na kojoj se stranici početnog zaslona trenutno nalazimo, ai sama ikona prečaca za ladicu s aplikacijama je izmijenjena. Ono što je čudno u ladici s aplikacijama je da na vrhu nema tabova za podjelu prečaca od widgeta pa zasad nije jasno kako se to odabire widget za postavljanje na početni zaslon.

Nexus 5 Android 4.4 KitKat screenshotovi

Nexus 5 Android 4.4 KitKat screenshotovi

Sretni talijani s portala Tutto Android sada veselo čačkaju po svom primjerku Nexusa 5, a potvrđuju nam i integraciju SMS-a u Google Hangouts.

Dok svi zajedno jedva čekamo KitKat i novi Nexus 5, siguran sam da će u narednim danima ovakvih veselih curenja biti još.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fristaylo

Napokon transparentna ona crna boja,status traka i dolje kod tipki :)))))))

Antonio

Mislim da se Nexus fura na iPhone.
Radi istu stvar što i Apple.Uvodi jače boje u svoj operativni sustav i mjenja izgled.