Google Nexus 5 osvanuo u Play Trgovini

 

Google Nexus 5 osvanuo u Play Trgovini

Google baš nikako ne uspijeva skriti svoj Nexus 5 pa im je on danas iskočio i u Play Trgovini i to s cijenom. Nažalost link trenutno ne vodi nikamo i nije ga moguće naručiti. Izgleda baš onako kao što već znate, budući da njime sam što nisu snimali vjenčanja.

Nexus 5 će se očito ipak zvaista zvati Nexus 5 iako je bilo nekakvih nagađanja da bi mogao ispustiti 5-icu iz svojeg imena. On se proteklih nekoliko mjeseci pojavio u desetcima curenja, fotki i video klipova pa nam njegov vanjski izgled nije nikakva nepoznanica. Model s 16 GB interne memorije nosi cijenu od $350 dolara dok drugi modeli nisu navedeni.

Google Nexus 5 osvanuo u Play Trgovini

Google je u međuvremenu shvatio da im je izletjelo pa su ga uklonili iz Play Trgovine no mislim da nas više stvarno nemaju čime iznenaditi budući da smo iz onog servisnog priručnika saznali i detaljne karakteristike. Podsjećamo da će on imati 4.95-inčni  zaslon, 2.3GHz Snapdragon 800 CPU procesor, podršku za  LTE te maksimalnih 32GB podatkovnog prostora.

Sa slike se vidi i redizajnirani početni zaslon Androida 4.4 Kit Kat.

Očito je da su sada novi Nexus 5 i Android 4.4 Kit Kat pred vratima.

Pitam se kad ćemo mi više dobiti mogućnosti kupovine Nexusa iz Play Trgovine? Zar mi sad nismo Europa i to?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hrvoje

Jel se može nekome uputiti prigovor u vezi kupnje preko play storea za Hr,koja su objašnjenja I razlozi nemogučnosti kupovine?

vjenci

Ne može… Za uređaje su im zanimljiva samo velika tržišta, a za glazbu i filmove nemaju worldwide prava…