Ukraden pun kamion LG G2 telefona


Ukraden pun kamion LG G2 telefona

LG G2 je očito vrlo popularan smartphone ili barem tako misli ekipa koja je u Kentuckyu maznula kamion pun LG G2 smartphonea – točnije 25 000 komada. Lopovi će se ipak neugodno iznenaditi kada shvate što su to točno otuđili.

Kad je na putu za Luoisville nesretni vozač kamiona otišao na kratku piš pauzu i Big Mac, ostao je u čudu kad je na mjestu gdje je parkirao kamion s 25 000 LG G2 smartphonea našao samo poslovičnu mrlju od ulja. U ne baš naročito promišljenoj akciji, lopov ili lopovi su maznuli LG G2-ojki za jedan gradić. Pritom nisu očito imali pojma da se radi o CDMA uređajima za američkog operatera Sprint.

Da su maznuli klasične GSM uređaje akcija bi im bila kudikamo unosnija jer teško da će ih nekome prodati osim za dijelove. Naime, CDMA telefoni za razliku od GSM uređaja ne koriste SIM kartice već imaju poseban čip koji funkcionira samo kad ga operater aktivira. Jednako tako Sprint gotovo sigurno ima sve identifikacijske brojeve uređaja pa ih neće biti teško pronaći. Stvarno peh!

Kako je jedan u komentarima na Phoneareni pametno  napisao, najprije treba provjeriti gdje je Vin Diesel bio u vrijeme kad se pljačka dogodila 🙂

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
luka

evo taman san im posla svoju adresu da mi pošalju jedan komad… Toni kad će G2 u Hrvatsku, čim dođe odma recenzija jer mobitel mašina ipo