Evolucija Nexus modela

 

Evolucija Nexus modela

Od siječnja 2010. pa na ovamo bilo je sveukupno pet Nexus telefona iz Googlea. Tri različita proizvođača i šest različitih okusa Androida obilježili su Nexus liniju pametnih telefona. Evo kako to izgleda u hipnotizirajućem animiranom gifu, u kojeg ćete buljiti cijeli dan.

U siječnju 2010. Google je predstavio svoj prvi Nexus uređaj – Nexus One, a na svijet je došao iz HTC-ove tvornice gadgeta. Uslijedila su dva Samsungova modela – Nexus S s Gingerbread Androidom u prosincu 2010. te Galaxy Nexus s Ice Cream Sandwichem u studenom 2011. Potom imamo dva LG modela – lanjski Nexus 4, koji nam je donio superslatki Jelly Bean 4.1 da bi priča bila nastavljena posve friškim Nexusom 5 s Android 4.4 KitKat okusom.

Animirani gif ispod nam lijepo dočarava evoluciju Nexus linije, a zamjetan skok unaprijed predstavlja Galaxy Nexus, koji gubi fizičke tipke ispod zaslona, koji također zamjetno raste u dijagonali u odnosu na prijašnje modele. Također, dosta dobro vidimo i evoluciju Početnog zaslona.

Pišite nam u komentarima, koliko dugo vas je Nexus gif prikovao za zaslon, ja buljim već satima. Mislim da čujem glasove.

Animirana Nexus evolucija

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments