Samsung preklopni zaslon


Samsung preklopni zaslon

Samsung nam prema riječima jednog od njihovih dužnosnika priprema svakakva čudesa za predstojeću godinu, a između ostaloga najavljeni su i preklopivi savitljivi zasloni koji će omogućiti gadgete zanimljivih oblika.

2015. je godina u kojoj možemo od Samsunga očekivati gadgete o kakvima svi sanjaju sa zaslonima koje ćemo moći sklopiti, preklopiti i smjestiti u džep. Samsung je već prije nekog vremena demonstrirao svoje YOUM savitljive zaslone izgrađene od plastičnih supstrata otpornih na lomljenje. Novi detalji polako izlaze na vidjelo pa se sada za sljedeću godinu spominju gadgeti sa zakrivljenim zaslonima, a za 2015. se planiraju uređaji s preklopivim zaslonima.

Za razliku od ovih zakrivljenih zaslona, kao na primjeru Galaxya Round, koji budimo realni, i nije baš neka čarolija, ti preklopivi zasloni omogućit će višenamjenske gadgete, hibride smartphonea i tableta koji će stati u svaki džep i biti po potrebi kompaktni, a zaslon će im se razvlačiti po potrebi. U promo videu ispod pogledajte kako bi to moglo izgledati, a vrlo vjerojatno i hoće.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
UVIJEK VJERNI

E ovo ja zovem WOW!!! Pre pre predobro! Zelim to sada i odmah, jebem ti!!!

gum

To je zapravo preklopni mob ali umjesto tipki ima zaslon unutra i van. Nece tako skoro ali takvi mobiteli ce bit izuzetno prakticni ako budu bili lagani i savitljivi poput vozacke knjizice recimo: ).i kao sat koji se moze razvuci,savitljiv zaslon je vrlo praktican.do tada ce mi dvojezgreni 5 incni mob biti sasvim dovoljan: )

Marko

Ovo izgleda predobro! Definitivno slijedeci pametni korak u evoluciji pametnih telefona.